Esittely


Koodille on olemassa devaaja-nimikkeensä. On front-endiä ja back-endiä sekä tietenkin full-stackia.

Informaation ja oppimisen kehittäjillekin on nippu nimikkeitä, mutta vain Infodevaaja on häpeämätön infonörtti. Hänen keskustelukavereinaan voivat olla niin IT, HR kuin Ru0026amp;D sekä vielä muutkin liiketoiminnot siihen päälle.

Blogin ylläpitäjä, kroonisesti kehittämishaluinen ja ikuisesti huijarisyndroomasta kärsivä FL Marjaana Jokinen viihtyy informaationhallinnan ja osaamisen kehittämisen tienristeyksissä. Hänen kiikarinsa on viritetty näkemään erityisesti asioita, jotka jäävät isompien teemojen jalkoihin tai yhdistävät olemassaolevia asioita uusilla tavoilla.

Avoimet standardit, kuten DITA XML and xAPI toistuvat tässä blogissa usein. Ne ovat rakennuspalikoita, joiden avulla on mahdollista luoda tulevaisuuden kannalta kestäviä ja uutta luovia ratkaisuja. Aina ei kuitenkaan tarvitse rakentaa isoa palatsia, vaan pienemmilläkin keinoilla voidaan tuottaa hyviä loppukäyttäjä- ja oppijakokemuksia.

Jos oppimisteknologian ja sisällönhallinnan yhdistämiseen liittyvät teemat iskevät, seuraa minua Twitterissä: @infodevaaja ja @naanamar. En jaa vain omia höpinöitäni, vaan seuraan aktiivisesti mitä maailmalla ja Suomessa tapahtuu. Blogiin puolestaan syntyy sisältöä epäsäännöllisen säännöllisesti ja pääsääntöisesti vakavissaan, mutta ei koskaan liian vakavasti.

Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella: